Rapoarte anuale de activitate

Misiune

Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere oferă suport de specialitate școlilor și profesorilor în vederea creșterii capacității acestora de a furniza o educație digitală de calitate. În acest sens, furnizăm o rețea de platforme eLearning integrate, dezvoltate cu instrumente open-source. La acestea se adaugă și activități de formare a abilităților profesorilor de creare a conținutului digital. Pe scurt, asigurăm uneltele potrivite pentru a crea premisele necesare schimbării paradigmei în educație.

Misiunea noastră este una de succes în peste 700 de școli, având în prezent mai mult de 30.000 de utilizatori deserviți de o echipă pasionată de experți în educație digitală și promotori ai instrumentelor open-source. Întreaga noastră activitate se desfășoară în jurul profesorilor și elevilor, cu accent pe rolul comunității și promovarea modelelor reprezentative pentru implementarea schimbării dorite.

Viziune

Calitatea educației ar trebui să fie determinată de abilitățile digitale existente, precum și de metodele online de învățare, predare și colaborare. Toate acțiunile noastre sunt canalizate spre a deveni un etalon al educației digitale pentru sistemul de învățământ din România și Republica Moldova.

Rolul nostru este acela de a-i pune în legătura pe cei care doresc și au posibilitatea de a produce schimbarea de paradigmă cu cei care sunt dispuși să devină parte a acestui proces. Credem cu tărie că profesorii sunt principalii stakeholderi care pot contribui la implementarea sustenabilă a acestui demers, prin modelarea viitoarelor generații de adulți.

Promovăm educația digitală ca modalitate de minimizare a disparităților dintre diferitele grupuri sociale. E-learning-ul este accesibil, iar conținutul digital va asigura motivația și rezultate mai bune în viitoarea experiență profesională a elevilor.

Valorile în care credem

  • Calitatea în educație.
  • Empatia și colaborarea ca atribute ale activității curente. 
  • Învățarea continuă și aplicarea noilor cunoștințe dobândite.
  • Toleranța și acceptarea tuturor celor de lângă noi.
  • Deschiderea spre cunoaștere și recunoașterea creativității drept caracteristică primară a omenirii.  

My New Stories

Canalul de YouTube