Pe cont propriu, antreprenor sau angajat?

4

Freelancer, antreprenor sau angajat? Împreună cu 40 de elevi de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” din Arad vom căuta răspunsul potrivit pentru fiecare dintre ei la această întrebare.

Cum?

  • Prin parcurgerea unei călătorii de învățare, alături de mentori voluntari cu experiență în antreprenoriat și freelancing.
  • Explorând și învățând prin parcurgerea de scenarii interactive, pornind de la testarea unei idei de afacere, surse de finanțare și sprijin, înființare, până la dezvoltarea acesteia, management financiar, promovare, gestionarea relației cu clienții, adaptarea strategiei.

Când? Până la finalul lunii iunie:

  • vom derula activități live în cadrul atelierelor online cu invitați speciali;
  • activități în ritm propriu, pe platforma eLearning dedicată proiectului – scenarii interactive, quizz-uri amuzante, provocări și exerciții creative;
  • vom publica o colecție de resurse digitale, incluzând tutoriale, video-uri, podcast-uri cu informații de calitate și foarte utile la început de drum în freelancing/ antreprenoriat.

Unde ne găsiți?

Ne sunt alături sponsorii noștri – Fundația Alber și Via Carmina – Cartier Rezidențial din Arad, cărora le mulțumim pentru implicarea activă în dezvoltarea comunității arădene și mai ales pentru sprijinirea educației tinerilor.

Related Posts

Leave a Reply

My New Stories

Canalul de YouTube