Spre succes, cu prezentări și discurs public!

22

Cu bucurie vă anunțăm că am început implementarea proiectului Spre succes, cu prezentări și discurs public, sponsorizat de către Fundația Alber din Arad.

80 de elevi din 2 licee din Arad, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” își vor dezvolta competențele de comunicare și de prezentare, în vederea creșterii calității învățării și pregătirii acestora pentru examene (bacalaureat, admitere facultate) și pentru viitorul parcurs profesional (interviuri de angajare, activitate profesională).

Până la începerea școlii, echipa proiectului pregătește cu mult spor resursele digitale pe care le vor accesa elevii în drumul lor spre succes, folosind prezentările și discursul public.

După începerea anului școlar vom fi alături de elevi în cadrul a 8 ateliere în care vom discuta despre diferite tehnici de comunicare și cum pot fi acestea folosite pentru a formula un discurs atractiv și cu impact asupra celor care ne ascultă. Atelierele vor fi susținute de către experți a căror activitate profesională implică utilizarea intensivă a comunicării orale sau scrise și care le pot oferi elevilor din experiență proprie cele mai potrivite sfaturi.

Mai mult, elevii vor beneficia de o broșură cu tips and tricks pentru realizarea unor prezentări de succes, orale sau scrise, dar și 8 tutoriale online care îi vor învăța cum să realizeze prezentări scrise folosind instrumente digitale.

Și pentru că ne dorim ca elevii să pună în practică cele învățate, fiecare va realiza propria prezentare, beneficiind de suport și feedback din partea echipei proiectului. 10 prezentări cu impact vor fi selectate și susținute de către elevii care le-au creat în cadrul galei de închidere a activităților.

Însă nu ne oprim aici: broșura și toate tutorialele create vor fi disponibile în online, pe canalele noastre de social media și vor putea fi accesate de către toți elevii care vor dori să își dezvolte sau să își îmbunătățească competențele de comunicare.

Urmăriți-ne așadar pe blog, Facebook, Instagram sau Youtube pentru a viziona tutorialele noastre!

Facebook: https://reteauaedu.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/reteauaedu.ro/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8yG6DgtRYM-5uJzvIKkosg

Related Posts

Leave a Reply

My New Stories

Canalul de YouTube