Pe cont propriu, antreprenor sau angajat? Săptămâna 2 de ateliere online live

Săptămâna aceasta programul atelierelor live este unul intens. În fiecare zi, ne vom întâlni cu invitați speciali care au avut deschiderea și disponibilitatea de a participa ca mentori voluntari.

Atelierele sunt foarte așteptate de elevi și de mentori, deopotrivă.
Așadar, programul acestei săptămâni este:

Luni, 17 mai ora 18 – Claudiu Jojatu

Cum se descrie Claudiu?

„Self-made-not-there-yet billionaire.

Pilot de curse în timpul liber, fost basist, absolvent de Zootehnie. În prezent am o agenție de lead generation și digital marketing care ajută startup-urile de tip SaaS să vândă mai mult și să aibă o prezență cât mai bună în mediul digital.

În paralel cu asta am dezvoltat în ultimii 2.5 ani o comunitate de peste 15.000 de freelanceri și antreprenori la început de drum. Prin acest proiect încercăm să îi ajutăm pe cei care vor să lucreze pe cont propriu să își crească șansele de a avea un business care chiar să le placă și să le aducă rezultatele dorite”.

Mai multe detalii despre activitatea lui Cladiu găsiți aici:

Miercuri, 19 mai ora 17 – Carol Csatlos

Motto-ul lui Carol:  “Don’t count the days, make the days count”  Muhammad Ali

Mesajul lui Carol pentru elevii noștri:

„Ai auzit despre consultanță sau freelancing și ai vrea să înțelegi mai multe?

Alătură-te atelierului din 19 mai 2021, ora 17 și am să îți spun despre: ce înseamnă să fii consultant IT, ce avantaje, dar și ce riscuri prezintă acest timp de activitate, cât și o parte din bunele practici de urmat spre o astfel de activitate. ”

Joi, 20 Mai ora 17 – Alexandra Băjan, Improviser & Copywriter

Cine este Alexandra?

Improvizator și membru al echipei @Recul – Remediu Cultural, dar și copywriter (adică omul care pune ideile în formă narativă online si offline), Alexandra s-ar descrie cel mai ușor ca “an introvert and a well-trained extrovert”.

Cum să ai chef să vorbești în public este despre a descoperi ce ne ține în loc atunci când vrem să spunem ceva și nu putem, cum să ne ascultăm și să ne folosim intuiția, cum să interacționăm cu audiența indiferent de numărul de persoane și cel mai important, cum să te bucuri de faptul că ai emoții.

Ce e clar este că nu o să scapi de emoția vorbitului în public, ci o să te bucuri de vorbitul în public.

Pentru că nu ai cum să scapi de o emoție just like that, cum nu ai cum să nu te gândești la Instagram când îți zic “Nu te gândi la Instagram!”

Vineri, 21 Mai ora 17 – Adrian Herman, Antreprenor

Adrian Herman este unul din antreprenorii de succes din orașul Arad, care a reușit de mai bine de 15 ani să dezvolte afaceri profitabile și astfel să acumeleze o experiență vastă în acest domeniu.

A început cu un mic Internet Cafe, împreună cu fratele său, iar astăzi este administratorul a două companii de succes care sunt în continuă dezvoltare.

Adrian este o persoană dinamică, foarte determinată și cu un spirit didactic foarte bine dezvoltat. A reușit să facă față tuturor provocărilor pe care le-a întâmpinat în toți acești ani, iar azi este ceea ce este doar datorită muncii și devotamentului său.