Câteva exemple despre ce poți face cu Articulate Storyline 2

0

Articulate Storyline 2 este un soft care îți permite să creezi aplicații interactive pentru învățarea online, folosind instrumentele incluse sau elemente multimedia. Produsele create cu Articulate Storyline 2 sunt ideale pentru a fi folosite, atât în mediul educațional, cât și în mediul de afaceri, ONG-uri sau instituții publice. Pentru a înțelege mai ușor ce se poate face cu acest soft am să fac trimitere la exemple concrete găsite chiar pe site-ul oficial al firmei.

Probabil cel mai mare avantaj oferit de folosirea Articulate Storyline constă în faptul că îți permite să dezvolți conținut cu un grad ridicat de interactivitate. Declanșatorii („triggers”) pot fi aplicați pe orice element: căsuță text, buton, imagine sau personaj. Cu ajutorul declanșatorilor se poate trece de la un slide la altul, se poate porni sau opri un material multimedia, se pot schimba stările presonajelor sau a altor elemente, se poate naviga între diferite niveluri sau se poate deschide o anumită pagină de internet.

Lecția de geografie. Un interesant exemplu de utilizare a soft-ului Articulate Storyline 2 în școală ilustrează o lecție despre Statele Unite ale Americii. Este un exemplu de lecție cu un nivel ridicat de interactivitate.

Training de vânzări. În cele câteva slide-uri ilustrate se poate vedea cât de diferite și apropiate de viața reală pot fi training-urile dezvoltate cu Articulate Storyline.

Training despre întâlniri de afaceri. Acesta este un alt exemplu de training interactiv unde vedem că putem cere persoanelor să noteze informații personale, cum ar fi numele, care sunt stocate sub forma unor variabile și care pot fi folosite pe parcursul training-ului fie pentru a ne adresa într-un mod personalizat, fie pentru a elibera la final un certificat cu numele cursantului.

Curs despre reciclare – un alt exemplu interactiv, care permite un traseu personalizat de învățare, în funcție de alegerile cursanților.

Dacă doriți să explorați mai multe astfel de exemple, vă invit să accesați pagina cu exemple de pe site-ul Articulate: AICI.

Și pentru că aceste exemple sunt în limba engleză (se pot explora fără nicio dificultate chiar și așa), săptămâna viitoare vom reveni cu câteva exemple în limba română.

Related Posts

Leave a Reply

My New Stories

Canalul de YouTube