Chestionare și Feedback

0

Chestionarul și Feedback-ul sunt două activități Moodle foarte utile pentru a aduna informații de la utilizatori. Cu ajutorul acestora poți crea chestionare personalizate pentru a cunoaște mai bine cursanții sau pentru a primi un feedback de la aceștia despre curs.

Abstract: Activitățile de tip Chestionar și Feedback în Moodle oferă profesorilor posibilitatea de a crea sondaje personalizate pentru a evalua cursul sau diferite aspecte ale acestuia sau pentru a aduna diferite informații de la cursanți. Profesorii pot utiliza datele colectate de la cursanți pentru a-i cunoaște mai bine și pentru a reflecta la propria activitate de predare.

Competențe dobândite: utilizarea activităților de tip Chestionar și Feedback într-un curs Moodle

Utilitate: Chestionarul și Feedback-ul sunt două activități Moodle care, cu mici diferențe, urmăresc același lucru – creare de chestionare personalizate, care să permită adunarea de informații de la diferiți utilizatori. În mod obișnuit aceste instrumente sunt folosite de către profesori pentru a aduna informații de la cursanți și a cere un feedback despre curs.

Activitatea de tip Feedback este implicită în varianta de bază a platformei Moodle, în timp ce Chestionarul este un modul adițional. Ambele permit construirea de chestionare, care să nu fie notate, însă activitatea de tip chestionar are câteva opțiuni suplimentare, cum ar fi posibilitatea cursanților de a salva răspunsurile date și revenirea ulterioară pentru a răspunde la celelalte întrebări.

Dacă dorești să afli un feedback din partea cursanților cu siguranță ai nevoie să incluzi în curs unul dintre aceste instrumente. Însă Chestionarul și Feedback-ul mai pot fi utile pentru a afla informații pe parcursul desfășurării unui curs. De exemplu, la începutul cursului poți afla informații despre experiența anterioară a cursanților cu subiectul cursului, sau poți întreba cursanții despre preferințele lor privind orele sau modalitatea de desfășurare a cursului.

Te așteptăm la MoodleMoot România 2016 să afli mai multe despre Chestionar și Feedback!

Related Posts

Leave a Reply

My New Stories

Canalul de YouTube