Clasa Virtuală integrată în rețeauaEDU

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ai nevoie de un sistem integrat prin care să comunici sincron cu elevii, colegii și părinții? Clasa Virtuală integrată în rețeauaEDU te ajută să predai și să comunici de oriunde ai fi. Poți prezenta lecții, poți susține meditații, poți pregăti elevii pentru olimpiadă, poți avea ședințe cu părinții sau ședințe de lucru în diferite proiecte cu profesori din întreaga lume.

Cu doar 600 lei, Clasa Virtuală este serviciul suplimentar ce poate fi furnizat doar prin intermediul abonamentului de acces la rețeauaEDU.

În rețeauaEDU ai tot ceea ce ai nevoie de la un sistem digital complementar procesului educațional:
– platformă eLearning;
– catalog online;
– comunitate de practică;
– acces la concursuri naționale;
– Wiris;
– clasă virtuală;
– statistici și rapoarte complexe.

Află mai multe și spune-ne părerea ta. Te așteptăm în comunitatea școlilor performante din reteauaEDU.ro.
elena.dochie@elearningsoftware.ro

Clasa Virtuală este un sistem de conferințe online destinat pentru eLearning. Este simplu de folosit și are tot ce îți trebuie pentru o comunicare sincronă cu elevii: partajarea ecranului, a fișierelor audio și video, prezentarea slide-urilor, chat, implicarea cursanților prin emoticoane, sondaje și camere de lucru. Poți prezenta o lecție, poți pune întrebări elevilor pentru a verifica dacă au înțeles (și vei vedea răspunsurile tuturor, nu doar a câtorva), poți pune elevii să prezinte sau îi poți împărți pe grupuri de lucru. Sesiunile pot fi înregistrate și apoi postate în format video pentru a fi văzute în mod repetat.

Uneori ni se întâmplă să nu putem fi în fața elevilor și să predăm. Clasa Virtuală ne pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a preda de oriunde am fi. Chiar dacă nu ne putem ține orele tot timpul de acasă sau de la distanță, acest sistem de conferințe online este util pentru o multitudine de situații, dincolo de predarea orelor.

Prin sistemul de Clasă Virtuală poți ține consultații sau meditații online sau poți pregăti elevii pentru olimpiadă. Poți avea ședințe cu părinții online sau sesiuni de discuții și informare cu părinții care nu pot să ajungă la ședința care se ține la școală.

O altă situație în care Clasa Virtuală este foarte utilă se referă la activitatea în diferite proiecte. Când lucrezi la un proiect cu profesori din alte școli, localități sau chiar țări, este destul de greu să te întâlnești frecvent și să discuți despre ce se întâmplă cu proiectul. Cu ajutorul Clasei Virtuale poți avea întâlniri oricât de frecvent dorești, poți arăta ce ai lucrat, poți cere părerea celorlalți și poți salva o grămadă de timp pentru că nu trebuie să aștepți să îți continui activitatea până la următoarea întâlnire față în față.

Pentru comunicarea sincronă Clasa Virtuală este instrumentul cel mai potrivit. Noi folosim acest instrument în cadrul Webinariilor eLSo despre eLearning pentru a împărtăși cu cei interesați ceea ce știm noi despre eLearning și pentru a descoperi împreună minunata lume a învățării online. Participă la webinariile noastre pentru a te convinge de utilitatea acestui instrument educațional.