Cum să îți faci viața mai ușoară cu un șablon de curs

O modalitate de a-ți ușura activitatea de profesor sau trainer online este de a folosi șabloane. Odată ce ai dezvoltat un curs cu o structură și un design vizual care îți plac, poți folosi cursul respectiv pe post de șablon. Folosirea șabloanelor îți ușurează considerabil munca pentru că o parte din ceea ce trebuie să faci este realizat.

Poți folosi șabloane pentru prezentările pe care le incluzi într-un curs sau pentru anumite obiecte din cursul online, precum chestionarul de evaluare a cursului. Același chestionar de evaluare a cursului se poate aplica la mai multe cursuri. Trebuie doar să îl imporți în noul curs, fără a crea chestionarul și întrebările de fiecare dată. De cele mai multe ori nu trebuie să schimbi nimic, iar dacă vrei să adaugi o întrebare sau să schimbi ceva este foarte ușor de personalizat.

În webinarul „Cum să îți faci viața mai ușoară cu un șablon de curs” îți arătăm cum se pot importa obiecte dintr-un curs în altul, cum poți exporta un curs și cum îl poți importa, în aceeași platformă sau într-o altă platformă. Am creat un șablon de curs pe care îl folosim pentru demonstrație. Poți descărca șablonul respectiv din pagina de resurse a RețeleiEDU și îl poți importa în cursurile din platforma ta. În prezentarea video ai o imagine de ansamblu asupra conținutului șablonului pentru a vedea dacă se potrivește cu nevoile tale.Player video

Media error: Format(s) not supported or source(s) not foundDownload File: https://www.elearningsoftware.ro/wp-content/uploads/2018/10/VideoSablon.mp4?_=100:0000:00

După importarea acestui șablon poți foarte ușor să adaugi sau să ștergi obiecte și secțiuni. Important este că ai deja creeată o structură și trebuie doar să o personalizezi.

Poți urmări înregistrarea webinarului AICI.