Școala Altfel – Cariere în inovație cu IBM

13

Școala Altfel – o săptămână mult așteptată de către elevi, cu activități menite să îi scoată din rutina școlară: excursii, vizite la muzee sau instituții publice, piese de teatru, ateliere diverse, timp petrecut în aer liber etc.

Începând cu jumătatea lunii martie 2020 acest tip de activitate nu a mai fost posibilă, necesitatea păstrării distanței sociale și izolarea în casele fiecăruia dintre ei impunând găsirea de alternative.

IBM România, alături de ReteauaEDU.ro, proiect al Asociației Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere au demarat programul Școala Altfel – Cariere în Inovație cu IBM.

Programul propus se desfășoară în intervalul 22 aprilie – 30 aprilie și 4 – 8 mai și constă în derularea de ateliere interactive susținute de voluntarii IBM. Temele abordate sunt concepute pentru elevi de toate vârstele și acoperă subiecte variate, un tur virtual în lumea corporației și nu numai.

Așadar, timp de 12 zile profesioniști IBM – voluntari în educație – vor fi la dispoziția elevilor și cadrelor didactice pentru a explora tehnologiile ce vor schimba viitorul, carierele în ascensiune și abilitățile soft esențiale pe piața muncii.

 Profesorii sunt invitați să își înscrie școlile în program în perioada în care se desfășoară în mod obișnuit Școala Altfel în instituțiile lor școlare., pentru ca orarul atelierelor să nu se suprapună cu școala online.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați: https://reteauaedu.ro/scoalaaltfelibm/.

Toate informațiile legate de derularea atelierelor, orarul atelierelor, link-urile înregistrare și orice detalii organizatorice le regăsiți aici:

https://reteauaedu.ro/course/view.php?id=309.

Pe pagina noastră de Facebook vom publica periodic toate noutățile din program!

Vă invităm astfel să vă înscrieți și să susțineți programul recomandând școlilor, liceelor și colegiilor să ia parte la acțiunea de pregătire a generațiilor viitorului în inovație. Așteptăm să ne întâlnim în mediul virtual, prin WebEx, cu peste 10.000 de elevi și cadre didactice.

Related Posts

Leave a Reply

My New Stories

Canalul de YouTube